Cosul de cumparaturi este gol
Ai nevoie de ajutor?
0374 477 120

Dispozitiv de rejuvenare intima Silk'n Tightra

Dispozitiv de rejuvenare intima Silk'n Tightra

Contacteaza-ne

Email:

[email protected]

Telefon: 0374 477 120

Produsul nu mai este activ in oferta FanPlace

Iti recomandam alte produse similare din categoria Diverse Ingrijire personala sau de la producatorul SILK'N.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 120.

Descriere

Dispozitiv de rejuvenare intima Silk’n Tightra

Specificatiile produsului:

  • Primul dispozitiv de rejuvenare intima pentru femei cu utilizare in confortul casei
  • Ajuta la restabilirea increderii in sine, a controlului si a satisfactiei sexuale in viata ta de zi cu zi
  • Functioneaza pe baza energiei de radiofrecventa RF Bi-Polara, cunoscuta pentru efectul de redobandire a fermitatii si de consolidare a tesutului care contine colagen
  • Imbunatateste activitatea sexuala, avand ca rezultat cresterea placerii
  • Imbunatateste senzatiile resimtite in zona intima feminina
  • Ajuta la prevenirea scurgerilor usoare de urina
  • Rezultate notabile in doar 4 saptamani
  • Sigur si nedureros
  • Neinvaziv


Dupa nastere sau modificari hormonale, precum menopauza, zona intima a unei femei poate arata si simti diferit. Labiile cazute, slabirea peretilor vaginali, diminuarea placerii in timpul sexului, uscaciunea sau scurgerile urinare pot cauza ingrijorare si nesiguranta. Revolutionarul Silk’n Tightra utilizeaza energia de radiofrecventa Bi-Polara testata si dovedita clinic, care este capabila sa amelioreze astfel de simptome, fara a fi necesara interventia chirurgicala.


Te ajuta sa elimini inconvenientele vaginale fara operatie
Fie ca este cauzata de nasteri, imbatranire sau alte motive, unele femei sunt tulburate de sensibilitatea pierduta sau de aspectul transformat al partii lor intime. Pentru unele persoane, purtarea de imbracaminte mulata, mersul pe bicicleta, practicarea de sport sau lipsa inhibitiilor in ceea ce priveste activitatea sexuala poate deveni in timp dificila si dureroasa. Deci operatia este singura solutie? Silk’n nu crede acest lucru.

Un vagin care se simte si arata mai tanar

Iti prezentam o descoperire stiintifica pentru imbunatatirea zonei intime a femeilor. Oamenii de stiinta de la Silk’n au dezvoltat un dispozitiv cu utilizare in confortul casei care functioneaza pe baza energiei de radiofrecventa Bi-Polara - bine cunoscuta si dovedita clinic pentru efectul sau asupra tesutului care contine colagen. Energia de radiofrecventa Bi-Polară integrata in Silk’n Tightra poate reda fermitatea din interiorul si din exteriorul vaginului, precum si ai muschilor din zona pelviana. Femeile care au incercat Silk'n Tightra si partenerii lor raporteaza o imbunatatire generala a functiei si placerii sexuale. De asemenea, sunt mai fericite si mai increzatoare cu privire la aspectul exterior al zonei intime.


TEHNOLOGIA de radiofrecventa Bi-Polara: testata si dovedita clinic

Tehnologia de radiofrecventa Bi-Polara a inceput sa fie folosita in mod frecvent de catre medici, pentru sanatatea intima a femeilor, ca inlocuitor pentru operatie. In aceste tratamente de radiofrecventa Bi-Polara, efectuate de medici, tesutul vaginal este reinnoit, creste fluxul de sange, se creeaza noi fibre de elastina si colagen, muschii pelvieni capata fermitate, iar labiile se restrang si devin, de asemenea, ferme.

Silk’n a reusit sa integreze aceeasi tehnologie in Silk’n Tightra, un dispozitiv cu utilizare in confortul casei. Acest lucru inseamna ca nu mai trebuie sa mergi la o clinica scumpa. In schimb, poti folosi Tightra in confortul si confidentialitatea propriei case. Silk’n Tightra este sigur si complet nedureros.

Silk'n foloseste, de asemenea, energia de radiofrecventa Bi-Polara in alte doua dispozitive: Silk’n FaceTite pentru intinerirea faciala si Silk’n Silhouette pentru reducerea celulitei. Ambele dispozitive au devenit extrem de populare in putin timp si chiar au castigat un premiu prestigios in Franta (Victoire de la Beauté). De atunci, mii de femei entuziaste din intreaga lume le folosesc.


Utilizare sigura

Silk’n Tightra a fost conceput special pentru utilizarea la domiciliu si include o serie de mecanisme importante de siguranta. 16 senzori de caldura integrati masoara temperatura pielii in timpul utilizarii, asigurandu-se ca temperatura pielii nu va depasi niciodata 42-43°C. Acest mecanism te asigura ca pielea nu se supraincalzeste niciodata. Mai mult, Silk’n Tightra este prevazut cu un senzor tactil care te asigura ca dispozitivul functioneaza numai atunci cand este in contact potrivit cu pielea. Pentru a proteja tesutul vaginal extern impotriva supraincalzirii, a fost conceput senzorul de miscare, care va impiedica incalzirea atunci cand varful Tightra nu se misca pe piele. In plus, exista functia Auto Shut-Off, care opreste dispozitivul dupa ce a fost utilizat timp de 20 de minute.


Rezultate rapide si vizibile

Silk’n Tightra este usor si rapid de utilizat. Doar 8 sesiuni x 20 de minute (4 saptamani) sunt necesare pentru a obtine rezultate vizibile. In timpul acestor sesiuni, poti trata atat intern, cat si extern. Citeste intotdeauna instructiunile de utilizare inainte de a folosi Silk’n Tightra.


Cum functioneaza?

Silk’n Tightra este conceput astfel incat sa nu produca disconfort in timpul utilizarii. Forma sa este comparabila cu o spatula si contine 16 electrozi din aur si crom. Toti cei 16 electrozi sunt destinati utilizarii interne, in timp ce 3 electrozi din crom sunt destinati special utilizarii externe. In timpul utilizarii, vei simti o senzatie calda.

Inainte de utilizare, este important sa aplici gelul intim Silk’n Tightra pe dispozitiv. Acest gel asigura conductivitatea necesara pentru aplicarea energiei de radiofrecventa Bi-Polara.

Reincarcabil si usor de depozitat

Pentru a reincarca dispozitivul poti utiliza cablul USB inclus. Ai doua optiuni: folosind computerul sau o priza de perete. Dupa ce dispozitivul a fost complet incarcat, poti utiliza Silk’n Tightra timp de 20 de minute. Silk’n Tightra este livrat intr-o eleganta trusa de frumusete in care poti depozita cu usurinta dispozitivul si accesoriile furnizate.



Gelul intim Silk’n Tightra, gelul de curatare si servetelele intime

Pachetul care contine dispozitivul Silk’n Tightra include, de asemenea, un tub de gel intim Silk’n. Includerea gelului de curatare si al servetelelor intime este optionala. Pentru achizitii repetate, acceseaza www.silkn.ro.


Intrebari frecvente:

Ce este Silk’n Tightra?


Silk'n Tightra este primul dispozitiv pentru imbunatatirea zonei intime feminine pe care il poti folosi acasa cu tehnologie RF Bi-Polara dovedita, sigura si eficienta. Aceasta tehnologie este cunoscuta pentru intarirea si efectul de redobandire a fermitatii asupra zonei intime feminine. Folosind Silk'n Tightra, iti vei recastiga increderea, libertatea de miscare si satisfactia sexuala.

Cum functioneaza?


Silk’n Tightra foloseste o tehnologie dovedita clinic integrata intr-un dispozitiv cu utilizare personala, pentru a-l folosi in confortul propriei case. Dispozitivul elibereaza in siguranta, distribuind uniform la 360°, energia de radiofrecventa Bi-Polara catre tesutul vaginal, intern si extern. Aceasta tehnologie este renumita pentru efectul de consolidare a tesutului care contine colagen.


Cum stiu daca Silk’n Tightra este potrivit pentru mine?


Daca esti o femeie cu varsta cuprinsa intre 35 si 60 de ani, este posibil sa fi observat ca zona ta intima nu se simte sau nu arata la fel ca inainte. Poti lua in considerare utilizarea Silk'n Tightra daca ai probleme dupa nasterea unui copil, in cazul reducerii elasticitatii si a sensibilitatii, a increderii in sine in legatura cu aspectul exterior sau alte reactii adverse ale muschilor pelvieni slabiti. Acestea apar de obicei la femeile care au nascut si la femeile care sunt in perioada de dinainte si dupa menopauza. In general, Silk’n Tightra nu trebuie utilizat de femeile insarcinate sau care alapteaza, de femeile transgender, de barbati, copii, adolescenti și femei care nu si-au inceput activitatea sexuala. Pentru toate celelalte exceptii, citeste manualul de utilizare pentru a verifica daca acest dispozitiv este potrivit pentru dvs.

Silk’n Tightra este sigur?


Tehnologia din spatele Silk’n Tightra a fost testata și s-a dovedita ca este sigur de utilizat. Rejuvenarea vaginala si redobandirea fermitatii este un tratament popular in clinicile estetice din intreaga lume. Acest dispozitiv Silk'n Tightra utilizeaza tehnologia de radiofrecventa Bi-Polara – cu aceeasi energie si aceeasi intensitate utilizata in clinicile de inalt prestigiu.

Care sunt functiile de siguranta?


Silk'n Tightra are urmatoarele functii de siguranta: Stabilizator de caldura: 16 senzori de caldura, incorporati in electrozi, monitorizeaza constant temperatura pielii in timpul utilizarii si se asigura ca aceasta nu va depasi 42 °C - 43°C. Senzor tactil: senzorul asigura ca energia de radiofrecventa Bi-Polara va trece prin electrozi doar atunci cand electrozii sunt in contact potrivit cu pielea. Astfel se evita supraexpunerea de energie intr-un singur loc. Senzor de miscare: cand utilizati dispozitivul in modul extern, dispozitivul va emite energie doar daca este mutat pe piele. Oprire automata: dispozitivul se opreste automat dupa 20 de minute de utilizare. In plus, dispozitivul se va opri dupa 2 minute daca nu există contact ferm cu pielea

Utilizarea Silk’n Tightra doare?


Nu, tratamentele cu Silk'n Tightra nu provoaca disconfort. Singurul lucru pe care il vei simti este o senzatie de caldura, atat in timpul tratamentelor interne, cat si in al zonelor externe. O anumita roseata sau inflamare usoara a pielii din jurul vaginului in urma unui tratament extern este, de asemenea, normala. In cele din urma, atunci cand se utilizeaza in modul intern, unii utilizatori ar putea experimenta nevoia de a urina mai frecvent. Nu iti face griji, acest lucru va disparea in cateva zile. Silk'n Tightra este 100% sigur, non-invaziv, nu necesita timp de recuperare si nu doare.

Pot controla nivelurile de energie?


Da. Modul intern al Silk’n Tightra are trei niveluri de energie. Acest lucru iti ofera un control excelent al intensitatii pe care doriti sa il aplicati pe diferite zone ale vaginului. Modul extern are un singur nivel.

Am nevoie de gel pentru a folosi Tightra?


Da. Pentru o distributie eficienta a energiei RF, aplica o cantitate mica de gel intim Silk’n Tightra furnizat impreuna cu dispozitivul pe toti electrozii (uz intern) sau pe cei 3 electrozi crom (uz extern). Nu este necesara aplicarea gelului in interior. Pentru achizitii ulterioare, gelul intim Silk'n Tightra este de asemenea disponibil in magazinul nostru web www.silkn.ro.


Pot folosi orice alt tip de gel?


Daca decizi sa utilizezi un alt tip de gel, altul decat gelul intim Silk'n Tightra, este important ca acesta sa fie un lubrifiant pe baza de apa. Numai atunci cand respecti aceste cerinte, dispozitivul Tightra functioneaza optim.

Cat ar trebui sa dureze o sesiune?


Fiecare sesiune interna sau externa dureaza 20 de minute.

Fiecare sesiune interna sau externa dureaza 20 de minute.


Poti utiliza dispozitivul intr-unul sau ambele moduri, de doua ori pe saptamana timp de 4-5 saptamani. Dupa aceea, utilizeaza-l ori de cate ori ai nevoie de intretinere si redu treptat frecventa de utilizare.

Cum trebuie sa-l utilizez intern?


Utilizeaza acest mod pentru a reda fermitate tesutului vaginal si muschilor pentru a imbunatati activitatea sexuala. Aplica o cantitate mica de gel intim Silk’n Tightra pe toti electrozii. Incepe cu setarea cu energie redusa. Intinde-te si fa-te comoda, ulterior poti apasa din nou butonul de control pentru un nivel de energie mai mare. Introdu electrodul in vagin, in masura in care iti este confortabil. Roteste-l din cand in cand pentru a mentine conductivitatea. Mentine dispozitivul timp de 20 de minute. Dupa 20 de minute, dispozitivul se va opri automat. NOTA: Daca folosesti cea mai inalta setare si te simti inconfortabil, opreste sesiunea, seteaza Tightra la o setare inferioara si efectueaza o sesiune completa de 20 de minute in acest mod.

Cum ar trebui sa il folosesc extern?


Utilizeaza acest mod pentru a reda fermitatea tesutului vulvei externe pentru un aspect intim imbunatatit. Asigura-te ca pielea din jurul vaginului este rasa, curata si uscata. Apasa scurt butonul de 3 ori. Aplica o cantitate mica de gel intim pe cei 3 electrozi din crom. Intinde-te intr-o pozitie confortabila. Utilizeaza o oglinda pentru o aplicare precisa. Pune electrodul pe labii si asigura-te ca acesta este in contact bun cu pielea. Misca dispozitivul incet, dar ferm, peste piele, in miscari liniare sau circulare. Dupa 20 de minute, dispozitivul se va opri automat.


Ar trebui sa fac ceva dupa ce utilizez Silk'n Tightra?



Iti recomandam sa eviti apa foarte calda timp de 2 zile dupa utilizare.


Ce ar trebui sa fac daca nu simt caldura in dispozitiv?



Caldura nu este emisa daca cei 3 electrozi din crom pentru uz extern nu sunt in contact bun cu pielea. Aceasta este o caracteristica de siguranta. Asigura-te ca dispozitivul este bine plasat pe piele. De asemenea, nu se emite caldura daca nu ati aplicat gel sau daca s-a uscat gelul aplicat anterior. Asigura-te ca aplici gelul chiar inainte de a utiliza dispozitivul.


Pielea mea a devenit rosie dupa ce am folosit Silk'n Tightra. Este normal?


Folosind dispozitivul in modul extern, poti experimenta o roseata a pielii sau o inflamre usoara in zona tratata, care ar trebui sa dispara dupa incheierea sesiunii. Ar trebui sa dispara in cel mult 2-5 zile. Consulta medicul daca roseata nu dispare in 5 zile.

Cand pot vedea rezultatele?


Rezultate notabile pot fi vazute dupa 3-4 saptamani de utilizare a Silk'n Tightra in unul sau in ambele moduri, de doua ori pe saptamana. O sesiune completa dureaza 4-5 saptamani. Dupa aceea, redu utilizarea treptat la o data pe saptamana, apoi la fiecare 2 saptamani sau mai rar, in functie de nevoile tale. Cu toate acestea, rezultatele variaza in functie de persoana. Majoritatea femeilor vor vedea si vor simti rezultate dupa 8 sesiuni si vor continua sa vada rezultate imbunatatite in urmatoarele saptamani. Cateva femei vor experimenta imbunatatiri chiar mai devreme cu Silk’n Tightra - unele inca din prima sesiune de tratament.

Cat timp trebuie sa astept pentru a relua activitatea sexuala si a-mi continua exercitiile fizice?


Unul dintre marile avantaje ale Silk’n Tightra este ca nu exista timp de recuperare si ca nu durere. Vei putea reveni imediat la rutina zilnica.


Cat dureaza incarcarea pentru Silk'n Tightra?


Incarcarea initiala ar trebui sa dureze aproximativ 6 ore. Incarcarile ulterioare ar trebui sa dureze minimum 2 ore. Poti utiliza Silk'n Tightra timp de 30 de minute atunci cand este complet incarcat.

Care sunt specificatiile tehnologiei de radiofrecventa Bi-Polara?


1 MHz ± 30%; 8W max Pentru o lista detaliata a specificatiilor, te rugam sa consulti manualul de utilizare.

Cum imi curat aparatul dupa tratament?


Deconecteaza intotdeauna dispozitivul de la adaptor inainte de curatare. Foloseste o laveta speciala pentru a indeparta reziduurile de gel de pe dispozitiv, inclusiv cele de pe suprafata varfului. Apoi usuca dispozitivul cu un prosop de hartie curat. Poti utiliza un lichid de curatare cu pana la 70% alcool, dar niciodata nu utiliza acetona sau alte lichide abrazive, deoarece acestea vor deteriora dispozitivul. Nu scufunda niciodata dispozitivul sau oricare dintre partile sale in apa. Servetelele Intime Silk'n sunt de asemenea disponibile in magazinul nostru web www.silkn.ro.

In ce cazuri nu am voie sa folosesc Silk’n Tightra?


Pentru o lista cu toate exceptiile, citeste Manualul de utilizare pentru a verifica daca acest dispozitiv este potrivit pentru dvs. Cu toate acestea, le-am mentionat pe cele mai frecvente in lista de mai jos.

Nu folosi Silk’n Tightra in cazul in care:

• esti insarcinata sau alaptezi

• esti o femeie transgender, barbat, copil, adolescent sau nu ai inceput viata sexuala

• ai un implant / dispozitiv electric activ in orice regiune a corpului, un stimulator cardiac sau un defibrilator intern.

• ai afectiuni concomitente severe, precum tulburari cardiace, tulburari senzoriale, epilepsie, hipertensiune arteriala necontrolata, boli ale ficatului sau rinichilor

• ai un dispozitiv metalic IUD. Daca ai un dispozitiv IUD nemetalic, iti recomandam sa consulti mai intai medicul

• ai avut vreo procedura chirurgicala in zona vaginala sau pelvina in ultimele 12 luni sau nu te-ai vindecat complet

• ai un istoric de cancer de piele si cancer genital, oricare alt tip de cancer sau alunite pre-maligne

• ai un sistem imunitar afectat din cauza bolilor imuno-supresoare, cum ar fi SIDA si HIV sau utilizezi medicamente imunosupresive

• ai tulburari endocrine slab controlate, cum ar fi diabetul, sau disfunctii tiroidiene / hormonale

• ai o infectie a tractului urinar, infectie a tractului pelvin sau a zonei pelvine

• ai orice tip de stare activa in zona de tratament, cum ar fi: rani, psoriazis, eczeme, eruptii cutanate, laceratii deschise, abraziuni sau leziuni

• nu poti simti caldura in mod corespunzator din cauza unei boli sau a altor probleme legate de sanatate

O pot folosi daca am piercing-uri?


Nu folosi Silk’n Tightra daca ai metale nepretioase, piercing sau alte implanturi in zona de tratament. Indeparteaza piercingurile inainte de utilizare.

Il pot folosi daca am tatuaje?


Da, poti folosi Silk'n Tightra fara probleme daca ai tatuaje in zona vaginala

Cand pot folosi Tightra daca am nascut?


Dupa nastere, trebuie sa astepti pana la vindecarea completa a tesutului vaginal inainte de a utiliza Silk’n Tightra. Perioada de vindecare difera de la o femeie la alta, deoarece fiecare nastere este diferita. Daca nu esti in totalitate sigura cand poti utiliza Tightra, iti recomandam sa consulti mai intai medicul.

Din ce material este realizat Silk’n Tightra?


Silk’n Tightra este format dintr-o carcasa din policarbonat, maner din cauciuc, electrozi din otel inoxidabil din crom / aur si un buton din silicon. Toate aceste materiale sunt sigure pentru corp.


Pachetul contine:

  • Dispozitiv de rejuvenare intima Silk’n Tightra
  • Cablu USB
  • Adaptor
  • Gel intim Silk’n Tightra
  • Trusa de frumusete
  • Manual de utilizare

Silk'n Tightra prezinta 24 luni de GARANTIE.

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.Vezi detalii politica de returnare

Politica de returnare

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

Fanplace IT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de Fanplace IT S.R.L.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (de preferat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si doar in cazul contractelor la distanta ( orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a multor mijloace de comunicare la distanta, panala si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul).

 

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

 

Procedura de returnare

 

Exercitarea dreptului de retragere

 

Consumatorul informeaza Fanplace IT S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (preferabil e-mail: [email protected]). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

 

Obligatiile care revin Fanplace IT S.R.L.

 

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 14 zile de la primirea cererii de retur.

 

Obligatiile care revin consumatorului

 

Produsele sunt inmanate Fanplace IT S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

Produse excluse, fara drept de returnare

 

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

  • a. Licente software;
  • b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
  • c. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, casti, electrocasnice, etc);
  • d. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);
  • e. Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);

Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software inclusiv jocuri livrate printr-un link de download si cheie de activare).

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

 

 

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
  • Produs nefunctional/deteriorat in primele 48 ore de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Va recomandam ca verificarea/testarea produselor comandate sa se faca in termenul de 48 de ore. Orice reclamatie ulterioara nu se ia in considerare.
  • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
  • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se notifica pe adresa de mail [email protected] sau prin prezentarea la sediul Fanplace IT S.R.L cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul Fanplace IT S.R.L. se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 18:00.

Mentiune
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si se doreste returul la toate, comparatorul are obligatia de a se asigura ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. Daca au fost desigilate mai mult de unul de acelasi fel, ne rezervam dreptul de a diminua contravaloarea fiecaruia dintre ele cu pana la 20%. Aceasta diminuare se face cu scopul repunerii la vanzare ca produs desigilat.

 

Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Atentie! Pentru comenzile cu factura pe persoana juridica, achitate in avans, se pot ridica de la sediul nostru doar cu imputernicire semnata si stampilata!

Puteti ridica gratuit produsele de la sediul nostru din Str. Oxigenului nr. 1H, sector 3, Bucuresti (Cernica Ilfov).            

  1. Livrare in Bucuresti cu Sameday Curier / soferi proprii. Pana in 149 lei costa 10 lei transportul.                                                                                                                             
  2. Pentru comenzi peste 149 lei transportul este gratuit in Bucuresti in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.                                                                                                                                                                     
  3. Livrare oriunde in tara prin Fan Courier. Costa 19.9 lei cu tot cu tva primele 6 kg, pentru comenzi pana in 499 lei. Pentru comenzi peste 499 lei transportul este gratuit in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.fanplace.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, FANPLACE IT SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

  • Imediat: Daca toate produsele sunt in stocul FANPLACE. Livarea se poate face la Sediul FANPLACE sau prin curier rapid (comanda va ajunge la destinatie in ziua urmatoare).
  • In intervalul de timp specific, afisat, al fiecarui produs: Produsele sunt disponibile in stocul furnizorilor.
  • In intervalul de timp agreat impreuna cu dumneavoastra.

Livrarea cu verificare

  • produsele care beneficiaza de aceasta facilitate sunt televizoarele si monitoarele
  • optiunea este mentionata pe nota de transport (AWB) a coletului
  • destinatarul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat
  • agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului
  • in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza
  • orice reclamatie survenita in urma livrarii coletelor cu aceasta optiune, nu este luata in considerare

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul FANPLACE IT SRL.

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

  • Stoc magazin suficient / Stoc magazin limitat - Produsul se afla in stocul fizic al magazinului si poate fi achizitionat si livrat in aproximativ 24 ore. Rezervarile din stoc se fac in urma trimiterii comenzii. Stocul este actualizat in timp real.
  • In stoc depozit - Produsul este disponibil in stocul furnizorilor si nu in stocul magazinului. Se poate livra in urma trimiterii comenzii, in cel mai scurt timp posibil in limita stocului fizic al furnizorilor.  Stocul este actualizat cel putin o data pe zi.
  • Nu este in stoc - Produsul nu este disponibil si nici nu sunt informatii precise privind termenul de livrare. Aveti posibilitatea de a seta alerta stoc, apasand butonul "Seteaza alerta stoc", in momenul in care produsul devine disponibil veti primi un email ce va anunta automat modificarea dispnibilitatii.
  • Intreaba stoc - Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs.
  • Disponibil la comanda - Produsul va fi disponibil in termenul precizat, in urma trimiterii comenzii si in limita stocului disponibil. Plata se face integral in avans.

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.

Nu exista alte taxe pentru kilometri suplimentari - Se livreaza in orice localitate cu acelasi pret.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Curier, in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!

Cum platesc ?

 Plata cu Cardul prin PayU

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU. Vexio.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

PayU Romania este o companie privata cu capital strain, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/9218/07.06.2004 si numar de identificare fiscala RO16490162.

Ramburs / Plata la livrare

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

  

Numerar la sediul nostru

Plata in numerar se poate efectua pentru comenzile care se ridica de la sediul Vexio.
Adresa: Str. Oxigenului nr. 1H, sector 3, Bucuresti (Cernica Ilfov).

In cazul in care alegeti aceasta optiune nu veti mai plati taxa de transport.

 

Plata in rate card de credit (online)

BRD Finance: 1, 3, 4, 5 si 6 rate

Star Card (Banca Transilvania): 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Bonus Card (Garanti Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Alpha Bank: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

BRD: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

CardAvantaj (Credit Europe Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Optimo Card (Credit Europe Bank): 18, 24 si 36 rate

Plata in rate se poate face doar online cu card-ul! NU se pot face plati in rate cu card-ul la sediul magazinului nostru.

 

Ordin de plata / Foaie de varsamant

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza facturii proforme emise de Vexio.

Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul dumneavoastra Vexio. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii pe e-mail la [email protected], atasand o copie a OP-ului.

 

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: SC FANPLACE IT SRL
Cod Fiscal: RO 31962960
Sediu social: Str. Oxigenului, nr. 1H, Sat Caldararu, Comuna Cernica, Judetul Ilfov

Punct de lucru: Str. Oxigenului, nr. 1H, sector 3, Bucuresti (Cernica Ilfov)
Cont: RO85 BTRL RONC RT02 4735 8603
Banca: Banca Transilvania

Produse similare: